foto curs Clara Voda (22)_edited.jpg

CURSURI DE ACTORIE

MODUL I

De-a lungul anilor, modulul 1 și-a pastrat structura de început. Este predat integral de Florin Șerban, înseamnă descoperirea Metodei Rolului Trăit, se adresează tuturor, indiferent de vârstă, pregătire artistică sau educație.

 

4 săptămâni, 2 cursuri de câte 4 ore pe săptămână

 

maximum 10 studenți selectați în urma unui interviu

 

costul modulului 1 este de 480 euro*

MODUL II

Modulul 2 a avut întotdeauna o formă fluidă, adaptată nevoilor studenților din acea generație și vrem să rămână așa. Uneori a fost o aprofundare a Metodei Rolului Trăit și a aplicațiilor Metodei în lucrul pe scenariu. În aceste cazuri a fost predat integral de Florin Șerban. Alteori, aprofundării Metodei i s-au adăugat alte perspective asupra artei actorului, perspective venite dinspre actori sau regizori importanți. În aceste cazuri, pe lângă, Florin Șerban, la Modulul 2 au mai predat: Cosmina Stratan - premiul pentru cea mai bună actriță la Cannes; Valeriu Andriuță - actor si regizor de film și teatru, numeroase premii în ambele calități; Clara Vodă - actriță, profesoară de actorie la Institutul Național de Artă Dramatică Australia, Viorica Vătămanu - actriță, conf. univ. dr. U.N.A.T.C.

De-a lungul anilor, la modulul 2 s-au ținut work-shop-uri de arta actorului de către Corneliu Porumboiu și George Piștereanu, ateliere de casting ținute de cei mai importanți directori de casting din România, ateliere de dicție, de mișcare scenică, filmări de studio și filmări în locație.

 

Modulul 2 al Școlii de Actorie a funcționat și ca platformă unde absolvenții noștrii s-au întâlnit și au lucrat scurt metraje finanțate de noi sub îndrumarea unor regizori care erau la început de drum atunci, iar acum sunt regizori consacrați, cum ar fi Bogdan Mirică, regizor al lung-metrajului Câini (2016) și al serialului HBO de succes Umbre.

 

12 săptămâni, 3 cursuri de câte 3 ore pe săptămână

 

maximum 12 studenți selectați în urma unui interviu, absolvenți ai Modulului 1

costul modulului 2 este de 1200 de euro*

* pentru cei care au mai făcut cursuri la Școala de Actorie se aplică reduceri de 10%, 20%, respectiv 30%, în funcție de modulele absolvite.

MODUL III

Modulul 3 se adresează exclusiv actorilor ce se pregătesc pentru un rol în film. Sunt ședințe față în față cu Florin Șerban, în română sau engleză. Detaliile se stabilesc ulterior.

Pentru informații sau înscrieri va invităm să ne contactactați  via e-mail.